Code Center

محتوای سایت آموزش جنسی و زناشویی طبتاج جهت کمک به مسایل جنسی و زناشویی خانواده ها تهیه و تنظیم شده است و مناسب افراد زیر 18 سال نمی باشد. در صورتی که زیر 18 سال دارید , این سایت را ترک نمایید .

نکاتی درباره کاندوم های زنانه

کاندوم های زنانه نیز می توانند فراهم کننده مقداری محافظت در برابر بیماری های مقاربتی باشند. اما کاندوم های مردانه در این زمینه بهترین گزینه می باشند. نباید از کاندوم های زنانه و مردانه همزمان استفاده نمود چراکه اضطکاک هردو باهم باعث خرابی آنها می شود.

به گزارش سایت طبتاج  ، کاندوم ها در دونوع اصلی کاندوم های زنانه و کاندوم های مردانه موجود هستند. در این مطلب انواع کاندوم زنانه را معرفی می کنیم و اطلاعاتی در مورد کاندوم زنانه می خوانید.

کاندوم زنانه و انوع آن

کاندوم زنانه چیست؟

کاندوم زنانه لوله ای پلی اورتانی و روغن کاری شده است که رینگ های انعطاف پذیر در هر دوسر خود داشته و یکی از سرهای لوله بسته می باشد.

2) از کجا کاندوم زنانه بخریم؟

همانند کاندوم مردانه، کاندوم زنانه نیز در داروخانه ها و بدون نسخه فروخته می شود.

3) قدرت کاندوم زنانه در پیشگیری از بارداری؟

کاندوم های زنانه حدود 75 درصد در پیشگیری از بارداری موثر می باشند.

4) کاندوم زنانه و بیماری های مقاربتی؟

کاندوم های زنانه نیز می توانند فراهم کننده مقداری محافظت در برابر بیماری های مقاربتی باشند. اما کاندوم های مردانه در این زمینه بهترین گزینه می باشند. نباید از کاندوم های زنانه و مردانه همزمان استفاده نمود چراکه اضطکاک هردو باهم باعث خرابی آنها می شود.

کاندوم حاوی مواد شیمیایی سرطان زاست

یک موسسه تحقیقات علمی آلمانی اعلام کرد که اکثر کاندوم ها حاوی مواد شیمیایی سرطانزا هستند و کارخانه های تولیدکننده آنها باید کنترل بیشتری را در این خصوص اعمال کنند.

موسسه تحقیقاتی شیمیایی و دامپزشکی در شهر اشترتگارت در آلمان اعلام کرد که در حال حاضر ماده شیمیایی سرطانزای «ان-نیتروزامین» در ترکیبات مصنوعی 29 تا 39 درصد از این وسیله جلوگیری کننده وجود دارد. ان-نیتروزامین یکی از مهم ترین مواد سرطانزاست و نیاز ضروری برای مقابله با این مشکل از سوی تولیدکنندگان این محصول احساس می شود.


این ماده سرطانزا در ماده ای از ترکیبات مورد استفاده وجود دارد که موجب کشسانی کاندوم می شود. وقتی ترکیبات مزبور با مایع بدن افراد ترکیب می شوند ان – نیتروزامین آزاد می شود. با این وجود مقامات دولتی محلی در این کشور اعلام کردند که مصرف کنندگان نباید استفاده از این وسیله را متوقف کنند چون آزاد شدن ان – نتیروزامین تاثیر فوری بر سلامت فرد ندارد. اما از سوی دیگر موسسه فدرال آلمان در زمینه ارزیابی خطر اعلام کرد که کاربرد روزانه کاندوم باعث می شود که کاربران بیش از 3 برابر بیشتر از مصرف مواد غذایی، در معرض ان-نیتروزامین قرار گیرند.

برچسب‌ها

تا حالا۰ تا نظر داشتیم!

محسن باقری خطیبانی
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
تجدید کد امنیتی
آموزش جنسی و زناشویی