طرز تهیه یتیمچه نیشابوری



 

طرز پخت یتیمچه نیشابوری, درست کردن یتیمچه نیشابوری

طرز تهیه یتیمچه مشهدی

 

به گزارش سایت طبتاج  یتیمچه در شهرهای مختلف به صورت های متفاوتی پخته می شود در ادامه شما را با طرز تهیه یتیمچه مشهدی یا یتیمچه نیشابوری آشنا می کنیم. این غذا یکی از ارزان ترین غذاها می باشد که در نیشابور به صورت متفاوت تری پخته می شود.

نام عجیب یتیمچه از آنجایی می آید که گوشت در غذاهای ایرانی نقش مهمی ایفا می کند و چون این غذا گوشت ندارد به نوعی غذای فقیرانه ‌ای به حساب می آید. در حالی که یتیمچه غذایی است که به دلیل طعم خوبش طرفداران زیادی دارد. علاوه بر این مواد غذایی مصرفی این غذا نیز همیشه در دسترس است و غذایی سریع است.

 

در مدل مشهدی یتیمچه عدس، لوبیا، نخود و از همه مهم‌تر بادمجان است. نکته‌ی مهم تعیین کننده در طعم این غذا استفاده از بادمجان شیرین و گوشتی است. کشک، گوجه و نعنا داغ نیز از چاشنی هایی است که بنا به سلیقه افراد در پخت یتیمچه از آن‌ها استفاده می کنند.

 

مواد لازم برای یتیمچه نیشابوری :

عدس   1 فنجان
 لوبیا نصف لیوان
 نخود نصف لیوان 
 بادمجان متوسط برای هر نفر 1 عدد 
پیاز بزرگ  1 عدد 
گوجه فرنگی 5 عدد
 زردچوبه نصف قاشق چایخوری 
 دارچین  نصف قاشق چایخوری
 فلفل  نصف قاشق چایخوری
نمک به مقدار لازم
کشک به مقدار لازم
نعنا داغ به مقدار لازم

 

طرز تهیه یتیمچه نیشابوری :

لوبیا و نخود را از شب قبل خیس کنید و هر چند ساعت یکبار آب آن را عوض کنید. سپس بگذارید با آب بپزد. حدود نیم ساعت قبل پخت کامل حبوبات عدس را به حبوبات اضافه کنید و اجازه بدهید بپزد. اگر عدستان دیر پز بود زودتر اضافه کنید. در این فاصله زمانی پخت حبوبات، پیاز را خلالی خرد کنید و سرخ کنید زردچوبه و فلفل را به پیاز داغ اضافه و آن ها را داخل حبوبات پخته بریزید.

 

بادمجان ‌ها را پوست بگیرید حدود 1 ساعت در آب نمک قرار بدهید تا اگر تلخی داشت از بین برود. بادمجان ها را تکه تکه به اندازه 2 بند انگشت خرد کنید و در روغن سرخ کنید، در زمان سرخ شدن کمی دارچین به بادمجان ها اضافه کنید و بگذارید تا روغن اضافی آن برود.

 

گوجه ها را خرد کنید نه خیلی ریز و در روغن بادمجن ها تفت بدهید و به همراه بادمجان ها به حبوبات اضافه کنید. نمک آن را اضافه کنید و اجازه بدهید کمی با هم بجوشند اما مراقب باشید بادمجان ها له نشوند.

 

  • دلایل ترک خوردن روی کیک چیست؟
  • راز و رمز تهیه خوشمزه ترین ترشی

میزان آب آن بستگی به سلیقه ی شما دارد کم آب باشد یا نه. بعد از اینکه آماده شد یتیمچه را در ظرف سرو بریزید و با نعنا داغ و سیر داغ و کشک تزیین کنید.

 

یتیمچه را با سبزی خوردن و نان تازه میل کنید تا فیبر بیشتری دریافت کنید و شدت یبوستتان کاهش یابد.

 

طرز تهیه یتیمچه نیشابوری,طرز تهیه یتیمچه مشهدی

طرز پخت یتیمچه نیشابوری

 

نکاتی برای تهیه یتیمچه نیشابوری :

بعضی افراد دوست ندارند کشک داشته باشد می توانید آن ها را حذف کنید.

 می توانید گوجه را کم و زیاد کنید و یا حذف کنید، این کاملا سلیقه ای است.

 اگر گوجه فرنگی خواستید بریزید می توانید کشک را حذف کنید و برعکس. حتی می توانید هر دو را در کنار هم میل کنید.

برچسب‌ها

تا حالا۰ تا نظر داشتیم!

محسن باقری خطیبانی
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
تجدید کد امنیتی
آموزش جنسی و زناشویی
آرایش و زیبایی
جنسی زناشویی آرایش و زیبایی آموزش آشپزی پزشکی و سلامت

Twitter Twitter
Instagram Instagram
Telegram Telegram
GitHub Github
RSS RSS
Gmail Email
درباره سایت سرآغاز تماس با من