Code Center

محتوای سایت آموزش جنسی و زناشویی طبتاج جهت کمک به مسایل جنسی و زناشویی خانواده ها تهیه و تنظیم شده است و مناسب افراد زیر 18 سال نمی باشد. در صورتی که زیر 18 سال دارید , این سایت را ترک نمایید .

طرز تهیه نان خرمایی کرمانشاهی

طرز تهیه نان خرمایی

نان خرمایی یکی از سوغاتی های خوشمزه استان های غرب کشور است و معمولاً برای هر سلیقه‌ای خوشمزه هستند.

مطلب مرتبط : فواید خرما

مواد لازم:

  • آرد سفید= نیم کیلو
  • کره ی گیاهی= 250 گرم
  • ماست = 250 گرم
  • نمک = یک قاشق چای خوری
  • بیکینگ پودر = یک قاشق مرباخوری
  • خرما بدون هسته = نیم کیلو
  • پودر مغز گردو، بادام، پسته و کنجد= از هر کدام دو قاشق غذاخوری
  • دارچین = یک قاشق چای خوری
  • زعفران آب شده= یک قاشق مرباخوری

طرز تهیه:

به گزارش سایت طبتاج  خرماهای بدون هسته را چرخ یا له کنید.

کره را کمی روی حرارت آب کنید.

ماست را با بیکینگ پودر و زعفران و کره ی آب شده مخلوط کنید.

آرد را پس از الک کردن کم کم به همراه وانیل به مخلوط بالا اضافه کنید و هم بزنید.

خمیر را خوب ورز دهید.

خمیر را در یک ظرف که درب آن را پوشانیده اید، خارج از یخچال(جایی که نه زیاد سرد و نه زیاد گرم باشد) به مدت 2-5/1 ساعت قرار دهید.

بعد از خمیر به اندازه یک گردو بردارید و داخل آن را با خرمای له شده و پودر مغز بادام و گردو و پسته پُر کنید.

شیرینی ها را می توانید به هر شکل که دوست دارید، درست کنید.

شیرینی ها را در سینی فر چیده و به مدت 25-20 دقیقه، در درجه حرارت 340 درجه فارنهایت یا 170 درجه سانتیگراد در طبقه ی وسط فر قرار دهید.

در صورت تمایل می توانید مقداری کنجد روی شیرینی ها بپاشید. در ضمن می توانید پودر مغز گردو و بادام و پسته را با خرما و دارچین مخلوط کنید و در وسط نان خرمایی قرار دهید و روی آنها را کنجد بپاشید.

برچسب‌ها

تا حالا۰ تا نظر داشتیم!

محسن باقری خطیبانی
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
تجدید کد امنیتی
آموزش جنسی و زناشویی