طرز تهیه سس پستو، سس ایتالیایی

تهیه سس پستو, درست سس پستو

طرز تهیه سس پستو

 

طرز تهیه سس پستو خانگی

به گزارش سایت طبتاج  سس پستو، یک سس ایتالیایی خوشمزه است که برای غذاهای فست فودی، پیتزاها، پاستا و غذاهای دیگری مانند رول کدو استفاده می شود. این سس به رنگ های سبز، قرمز و سفید تهیه می شود.

این هم از جذاب ترین سس ایتالیایی است که می توانید با آن غذاهاى ایتالیایى و خوشمزه درست کنید.

 

طرز تهیه ی سس پستو :

مواد لازم برای تهیه سس پستو:

برگ ریحان تازه پاک شده 400 گرم
پنیر پارمزان 50 گرم
سیر تازه 5-6 حبه
بادام زمینى حدود 100 گرم
روغن زیتون 1 پیمانه

 

طرز تهیه سس پستو :

برای تهیه ی سس پستو ریحان ها را تمیز کنید و بشویید و اجازه بدهید آب آن ها خوب خارج شود. سپس آن ها را داخل میکسر بریزید سیر و پنیر پارمزان و بادام زمینی و روغن زیتون را داخل میکسر بریزید و آن را روشن کنید و خوب مخلوط کنید تا حدی که همه ی مواد پوره شوند.

 

می توانید مقداری از روغن زیتون را بریزید و میکس کنید و باز بقیه را اضافه کنید تا غلظت آن به حد مورد نظرتان برسد می توانید میزان آن را کم یا زیاد کنید. بعد از آن سس پستوی شما آماده است، می توانید از آن استفاده کنید. سعی کنید سس تان در هوای آزاد نباشد زیرا سریع سیاه می شود.

 

پستوی اضافه را درون ظرف شیشه ای درب داری بریزید و روی آن روغن زیتون بریزید تا هوا به آن ها نرسد و ریحان ها سیاه و خراب نشوند. سس خانگی پستو، به مدت 5 تا 7 روز در یخچال و 3 تا 4 ماه در فریزر قابل نگهداری است.

 

سس پستو,طرز تهیه سس پستو

نکاتی برای تهیه سس پستو

 

نکات مهم سس پستو :

در رسپى اصلى این سس در جنوا ایتالیا از دانه کاج، ریحان ایتالیایى و پنیر پاکورینو وجود دارد که در ایران به سختى یافت می شوند.

 

 می توانید در سس پستوی خود از انواع مغزهای تازه از جمله گردو، پسته، بادام، و یا حتی تخم کدو هم استفاده کنید. فقط یادتان باشد که حتما پوست مغزها را از آنها جدا کنید و بعد آنها را در سس پستو بریزید.

 

 می توانید در سس پستوی خود از هر نوع برگ سبزی که دوست دارید به جای ریحان استفاده کنید؛ مثلا جعفری، گشنیز، نعنا، اسفناج، کلم و غیره.

 

 می توانید غلظت سس خود را کنترل کنید. به عنوان مثال اگر دوست داشته باشید که سس پستو را همراه با پاستا یا ماکارونی سرو کنید و ترجیح می دهید که بافت سس پستو کمی رقیق باشد، می توانید 1 الی 2 قاشق از آب داغ پاستای پخته شده را با آن ترکیب کنید.

 

 اما اگر قصد داشته باشید که از سس پستو به عنوان یک دیپ استفاده کنید یا آن را همراه با نان سرو کنید، می توانید مقدار کمتری از روغن زیتون به ترکیبات آن اضافه کنید.

 

برچسب‌ها

تا حالا۰ تا نظر داشتیم!

محسن باقری خطیبانی
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
تجدید کد امنیتی
آموزش جنسی و زناشویی
آرایش و زیبایی
جنسی زناشویی آرایش و زیبایی آموزش آشپزی پزشکی و سلامت

Twitter Twitter
Instagram Instagram
Telegram Telegram
GitHub Github
RSS RSS
Gmail Email
درباره سایت سرآغاز تماس با من