Code Center

محتوای سایت آموزش جنسی و زناشویی طبتاج جهت کمک به مسایل جنسی و زناشویی خانواده ها تهیه و تنظیم شده است و مناسب افراد زیر 18 سال نمی باشد. در صورتی که زیر 18 سال دارید , این سایت را ترک نمایید .

طرز تهیه ترشی خرمالو خانگی

ترشی خرمالوی لیته و درسته

خرمالو یکی از میوه های خوشمزه ای است که به صورت ترشی طرفداران زیادی دارد؛ در این مطلب از مجله آشپزی قصد داریم طرز تهیه ترشی خرمالو را برای شما آموزش دهیم.


مواد لازم:

  •  خرمالو : یک کیلو
  • برگه هلو یا زرد آلو  یا مخلوط هر : نیم کیلو
  • سیاه دانه : 1 قاشق   مرباخوری
  • نمک : 1 قاشق مرباخوری
  •  تخم گشنیز نیمکوب : 1 قاشق مرباخوری
  • پودر گلپر : 1 قاشق مرباخوری
  • خرمای بدون هسته : نیم کیلو
  • سرکه : یک لیتر
  • تمرهندی : یک بسته

طرز تهیه ترشی لیته خرمالو

به گزارش سایت طبتاج  [  برای تهیه ی این ترشی از خرمالو ی له شده و بسیار نرم هم می توان استفاده کرد و لازم نیست که حتماً سالم باشد.

  1. خرمالوها را خرد کرده و داخل مخلوط کن می ریزیم تا یکنواخت شوند. نیازی به گرفتن پوست آن ها نیست. اما اگر عمل له کردن و مخلوط کردن با دست انجام شود، پوست آن ها باید جدا شود، چون پوست ها به صورت درسته باقی مانده و ظاهر بدی به ترشی می دهد.
  2. تمرهندی را در سرکه می ریزیم و آن را به طور کامل با دست مخلوط کرده و هسته های آن را جدا می کنیم.   3- برگه ی هلو یا زرد آلو را که حداقل به مدت 12 ساعت در سرکه خیسانده ایم و به طور کامل نرم شده است، همراه با تمرهندی و ” خرمای هسته گرفته ” چرخ می کنیم تا به طور کامل مخلوط شوند.
  3. پودر گلپر ، تخم گشنیز نیم کوب ، سیاه دانه و نمک را به مخلوط خرمالو، خرما، تمرهندی و برگه های چرخ شده اضافه می کنیم.
  4. سرکه را به اندازه ی دلخواه به مواد چرخ شده اضافه کرده و از آن می چشیم. بسته به ذائقه، میزان سرکه و نمک را می توان کم یا زیاد کرد. این ترشی یک نوع ترشی فوری است که به محض آماده کردن، قابل مصرف است.

ترشی خرمالوی درسته

مواد لازم:

  • خرمالو  یک کیلو
  • سرکه   700 گرم
  • گلپر   1 قاشق چای خوری
  • سیاه دانه   1 قاشق چای خوری
  • نمک   1 قاشق مرباخوری

طرز تهیه:

1- خرمالوهای درسته و سالم را می شوییم . سپس به طور کامل خشک کرده و درون شیشه می چینیم و به حدی سرکه می ریزیم تا به طور کامل روی آنها را بگیرد.

2- در ازای هر یک کیلو خرمالو یک قاشق مرباخوری نمک به آن می افزاییم.

3- گلپر و سیاه دانه را به آن افزوده و درب آن را به طور کامل می بندیم.

4- ظرف ترشی را در جایی خنک و دور از نور نگهداری می کنیم.

برچسب‌ها

تا حالا۰ تا نظر داشتیم!

محسن باقری خطیبانی
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
تجدید کد امنیتی
آموزش جنسی و زناشویی