Code Center

محتوای سایت آموزش جنسی و زناشویی طبتاج جهت کمک به مسایل جنسی و زناشویی خانواده ها تهیه و تنظیم شده است و مناسب افراد زیر 18 سال نمی باشد. در صورتی که زیر 18 سال دارید , این سایت را ترک نمایید .

طرز تهیه آش آبادانی



اش ابادانی,طرز تهیه اش آبادانی

طرز تهیه اش ابادانی

به گزارش سایت طبتاج  آش آبادانی از حبوبات، سبزی و برنج تهیه می شود و در صبح های زمستانی بسیار پر طرفدار است.

آش آبادانی یا آش خوزستانی جزو مغذی ترین و خوش طعم ترین آش های ایرانی محسوب می شود. آش آبادانی را معمولا با گوشت یا بدون گوشت و تند درست می کنند.

 

برای تهیه این آش می توانید از گوشت دنده و سرسینه گوسفندی و گوشت گردن استفاده کنید. این قسمت ها از گوشت مناسب است چون که پس از پخت و کوبیدن، ریش ریش می شود و به اصطلاح آش را کش دار می کند.

 

مواد لازم برای آش آبادانی :

 نخود و لوبیا سفید  از هر کدام نصف پیمانه
 گوشت 250 گرم 
 پیاز  3 عدد
 عدس 1 پیمانه 
برنج  2 پیمانه 
تره خرد شده 500 گرم 
 فلفل قرمز و سیاه به مقدار لازم 
نمک و زردچوبه  به مقدار لازم 

 

طرز تهیه آش آبادانی :

برای پخت آش آبادانی، ابتدا حبوبات را از شب قبل خیس کنید و تا صبح چند بار آب آن را عوض کنید تا نفخ آن ها از بین برود. سپس آن ها را با آب بپزید در حین پخت حبوبات یک عدد پیاز را ریز خرد کنید و با کمی روغن تفت بدهید سپس گوشت را اضافه کنید و کمی تفت بدهید تا رنگ آن تغییر کند و بعد مقدار زیادی آب جوش روی آن بریزید و اجازه بدهید با حرارت ملایم بپزد.

 

زمانی که گوشت نرم شد مقداری نمک و زردچوبه به آن اضافه کنید و بعد از نیم ساعت پختن گوشت ها را از داخل قابلمه بیرون بیاورید و برنج خیس خورده را با سبزی داخل آب گوشت بریزید اگر آب گوشت کم بود آب جوش به آن اضافه کنید و اجازه بدهید با هم کمی بپزند سپس حبوبات پخته شده را اضافه کنید  و اجازه بدهید مواد با هم جا بیفتند، نمک و زردچوبه و فلفل آش اگر کم است به آن اضافه کنید.

 

گوشت ها را ریش ریش کنید و آن ها را بکوبید و به مواد آش اضافه کنید اگر آش نزدیک جا افتادن بود آن را دائم هم بزنید که ته نگیرد.

 

مقداری پیاز خلالی خرد کنید و آن ها را سرخ کنید. مقداری از پیاز داغ را داخل آش بریزید و مقداری را برای تزیین آش استفاده کنید.

 

طرز تهیه آش آبادانی,آش آبادانی

طرز پخت آش آبادانی

 

نکاتی برای تهیه ی آش آبادانی:

  • طرز تهیه خوشمزه ترین آش جو + نکاتی برای طرز تهیه آش جو
  • دلایل ترک خوردن روی کیک چیست؟

آش خوزستانی یا آش آبادانی ظاهری شبیه آش شله قلمکار است و برای صبحانه استفاده می شود.

 

 این آش نیازی به ترشی و نعناع داغ ندارد اما می توانید از کشک و نعنا داغ برای تزیین آن استفاده کنید.

 

 بعضی افراد مقداری گوشت چرخ کرده را تفت می دهند و سرخ می کنند و آش را با آن تزیین می کنند.

 

 می توانید گوشت را در این آش حذف کنید و از قلم و آب آن یا از عصاره ی گوشت استفاده کنید.

 

 سبزی آش آبادانی را کمی درشت تر از آش های معمولی بگیرید. در صورت تمایل می توانید مقدار کمی جعفری به سبزی آن (تره) اضافه کنید.

 

 بهتر است از برنج نیم دانه ی ایرانی استفاده کنید.

 از ویژگی های این غذا تندی آن است. و تندی آن را با سلیقه ی خود تنظیم کنید.

 

برچسب‌ها

تا حالا۰ تا نظر داشتیم!

محسن باقری خطیبانی
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
تجدید کد امنیتی
آموزش جنسی و زناشویی