Code Center

محتوای سایت آموزش جنسی و زناشویی طبتاج جهت کمک به مسایل جنسی و زناشویی خانواده ها تهیه و تنظیم شده است و مناسب افراد زیر 18 سال نمی باشد. در صورتی که زیر 18 سال دارید , این سایت را ترک نمایید .

طرزتهیه باقلا قاتق



طرز تهیه باقالی قاتوق,طرز تهیه باقالا قاتق

طرز تهیه باقالی قاتق

 

به گزارش سایت طبتاج  باقلا قاتق یک غذای محلی مشهور و بسیار خوشمزه ی خطه ی شمال ایران است، که جای خودش را در نقاط مختلف کشورمان باز کرده است. این خورش به نام های دیگری مثل باقالی خورشت یا خورشت گل در چمن هم معروف است.

مواد لازم برای طرز تهیه باقالی قاتوق :

 پاچ باقلای کشاورزی یا باقلای سبز  400 گرم
 تخم مرغ 3 عدد 
 شوید خشک 1 پیمانه یا شوید تازه خرد شده 2 پیمانه 
 کره یا روغن حیوانى  4 قاشق غذاخوری
 سیر کوبیده شده 3-4 حبه 
 آب 4 لیوان 
 نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم 

 

طرز تهیه باقلا قاتق:

برای طرز تهیه باقلا قاتوق، اگر باقلا یا لوبیا کشاورزى خشک استفاده مى کنید حتما باقلا را از شب قبل خیس کنید تا پوست آن راحت جدا شود. سپس پوست باقالی ها را بگیرید. روغن یا کره را در تابه ای داغ کنید و در روغن یا کره تفت بدهید.

 

بعد از کمی تفت دادن باقلا، شوید و کمی زردچوبه و نمک را هم به آن اضافه کنید و هم بزنید تا خوب تفت بخورند.

 

سپس آب روی آنها بریزید (آب آن باید اندازه ی 2 بند انگشت روی باقالی ها را بپوشاند) تا باقالاها نیم پز شوند و زمانی که آب داخل باقلا به جوش آمد تخم مرغ ها را به آنها اضافه کنید. در ظرف را بگذارید تا تخم مرغ ها کاملا پخته شوند و نباید در غذا هم زده شوند. بهتر است این غذا همراه با کته میل شود.

 

طرز تهیه باقلا قاتق,باقلا قاتق

درست کردن باقلاقاتق

 

نکاتی برای طرز تهیه باقالا قاتق :

 پاچ باقلا دو نوع است: پاچ باقلای محلی که پس از پخته شدن شکل خود را حفظ می کنند و پاچ باقلای کشاورزی که زودپز هستند و اگر زیاد پخته شود له می شود.

 

به جای آب می توانید از آب مرغ برای طرز تهیه باقلا قاتوق رسمی استفاده کنید. البته استفاده از آب مرغ برای پخت این خورش مرسوم نیست اما طعم خوشمزه آن را دو چندان می کند. اگر آب مرغ ندارید یک عدد عصاره مرغ به آب اضافه کنید و سپس نمک خورش را اندازه کنید.

 

 شوید اگر خیلی زیاد باشد موجب تلخی غذا می شود.

 

 بهتر است ابتدا تخم مرغ ها را در یک ظرف جداگانه بشکنید و زمانی که از سالم بودن آن ها مطمئن شدید در خورش بریزید.

 

 از باقلای مازندرانی استفاده نکنید؛ زیرا این باقلا در تهیه ی باقلا وابیج به کار می رود.

برچسب‌ها

تا حالا۰ تا نظر داشتیم!

محسن باقری خطیبانی
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
تجدید کد امنیتی
آموزش جنسی و زناشویی