Code Center

محتوای سایت آموزش جنسی و زناشویی طبتاج جهت کمک به مسایل جنسی و زناشویی خانواده ها تهیه و تنظیم شده است و مناسب افراد زیر 18 سال نمی باشد. در صورتی که زیر 18 سال دارید , این سایت را ترک نمایید .

علت ادرار کردن هنگام رابطه جنسی و ارگاسم

خیلی از خانم ها هنگامی که به ارگاسم نزدیک میشوند حسی مشابه ، حس ادرار دارند و از این رو ممکنه جلوی رسیدن به ارگاسم خود را بگیرند بد نیست بدانید برخی زنان همچون مردان نیز انزال دارند که مایع انزالی اب ادرار متفاوت است درا ین خصوص توصیه میشود .

به گزارش سایت  طبتاج  از راه های درمان این عارضه می توان به تقویت ماهیچه های کف لگن، تمرینات کیگل، امتحان کردن پوزیشن های مختلف در طول رابطه جنسی و... اشاره کرد.

چه عواملی باعث احساس ادرار کردن هنگام نزدیکی می شود؟

احساس ادرار هنگام نزدیکی اغلب به دلیل بی اختیاری ادرار است. به گفته انجمن ملی CONTINENCE، تقریبا ۲۵ میلیون بزرگسال آمریکایی، بی اختیاری کوتاه یا بلند مدت را تجربه می کنند که از این بین ۸۰ درصد آن زنان هستند. در واقع از هر چهار زن بالای ۱۸ سال، یک نفر نشت ادرار گاه به گاه را تجربه می کند. در ادامه به دلایل بی اختیاری ادرار در حین رابطه جنسی می پردازیم:

بیماری بی اختیاری ادرار

زنان در هنگام فعالیت جنسی، هنگام ارگاسم یا هر دو می توانند نشت ادراری داشته باشند. تحریک جنسی نیز می تواند بر مثانه فشار آورد؛ به خصوص هنگامی که عضلات کف لگن نیز ضعیف باشند.

بی اختیاری در واقع با علائمی نظیر احساس ناگهانی نیاز به ادرار و انقباض خودمختار ماهیچه های مثانه مشخص می شود که در نتیجه فعالیت بیش از حد مثانه می باشد. بی اختیاری ممکن است به واسطه عوامل دیگری مانند دیدن آب جاری یا باز کردن قفل درب تشدید شود که در این مورد به آن سندروم کلید در نیز می گویند.

بی اختیاری فشاری

بی اختیاری فشاری زمانی اتفاق می افتد که فعالیتی باعث ایجاد فشار بر مثانه شما شود. عوامل بی اختیاری فشاری برای هر فرد متفاوتند. عوامل مؤثر عبارتند از: سرفه، خنده، عطسه، بلند کردن اجسام سنگین، انجام فعالیت های جسمانی مانند پریدن و داشتن رابطه جنسی.

علت احساس ادرار هنگام نزدیکی چیست؟

ریسک فاکتورهای بی اختیاری ادرار

برخی افراد ممکن است در معرض خطر ابتلا به احساس ادرار هنگام نزدیکی قرار داشته باشند. عواملی که می تواند باعث بروز این عارضه گردد به شرح زیر می باشد؛ در نظر داشته باشید که خطر ابتلا به بی اختیاری در طول رابطه جنسی هم برای زنان و هم برای مردان وجود دارد:

بارداری و زایمان

یائسگی

جراحی پروستات یا پروستات بزرگ شده است

سنگ های مثانه

اضافه وزن

عفونت در دستگاه ادراری، مثانه یا پروستات

یبوست

آسیب عصبی ناشی از شرایطی مانند سکته مغزی و دیابت

برخی از داروها، از جمله دارو های ضد افسردگی خاص و دارو های فشار خون

دیورتیک های طبیعی و تحریک کننده مثانه مانند کافئین و الکل

اختلال در توانایی حرکت آزادانه

اختلال در عملکرد ذهنی

جراحی در دستگاه ادراری

ادرار کردن حین رابطه جنسی،خروج ادرار حین نزدیکی،در مورد رابطه جنسی، برخی از تدابیر می تواند از خروج ادرار هنگام نزدیکی جلوگیری کند:

احتمال عفونت در حس ادرار حین رابطه

نخست اینکه اگر عفونت دارید، مقاربت را کنار بگذارید و تا از بین رفتن کامل عفونت از فعالیت های جنسی همراه با دخول ، خودداری کنید. چرا که می تواند سبب تشدید عفونت مجاری ادرار گردد.

دوم، قبل و بعد از رابطه جنسی به مستراح بروید. این کار قبل از نزدیکی، احتمال بروز عفونت در مجاری ادرار در هر دو طرف را به میزان چشمگیری کاهش داده و احتمال خروج ادرار را نیز به حداقل می رساند. دفع ادرار پس از مقاربت نیز خطر عفونت را کمتر می کند.

نهایتا در صورت احساس اجبار برای خروج ادرار، توقف نزدیکی و ادرار کردن، مشکلی را ایجاد نخواهد کرد. در واقع ایجاد یک وقفه هنگام مقاربت برای هر دوی شما خوب بوده و می تواند رابطه جنسی را شهوانی تر سازد.

حس ادرار حین ارگاسم

خیلی از خانم ها هنگامی که به ارگاسم نزدیک میشوند حسی مشابه ، حس ادرار دارند و از این رو ممکنه جلوی رسیدن به ارگاسم خود را بگیرند بد نیست بدانید برخی زنان همچون مردان نیز انزال دارند که مایع انزالی اب ادرار متفاوت است درا ین خصوص توصیه میشود .

مطرح کردن این موضوع با همسرتان می تواند اضطراب ناشی از آن را کاهش داده و احساس راحتی به شما بدهد. داشتن یک ملحفه اضافی روی بستر و داشتن یک حوله نزدیک تختخواب برای پاک کردن خود هنگام خروج ادرار، راه مناسبی است.

در ضمن بدانید که دفع غیر عمدی ادرار هنگام مقاربت ، می تواند برای هر کسی اتفاق افتد. در صورت وقوع این پدیده، به خود سخت نگیرید و در صورت امکان هر دو به این قضیه بخندید تا احساس بهتری داشته باشید. اگر واقعا احساس می کنید برای مقاربت جنسی آماده اید، لیاقت زندگی جنسی لذت بخش را دارید.

عدم تخلیه کامل مثانه

یکی از دلایل این امر این است که این افراد در تخلیه کامل مثانه یا تشخیص پر بودن آن دچار مشکل می شوند؛ زیرا قدرت حسی مثانه در اثر بیماری ،کاهش می یابد. این پدیده می تواند سبب حفظ ادرار در مثانه به مدت طولانی شده و محیط را برای رشد باکتری ها فراهم کند.

علاوه بر این، این بیماری می تواند سبب وارد آمدن آسیب به عصب شده و کنترل ادرار را بسیار دشوار کند. در نظر گرفتن توصیه های زیر برای جلوگیری از عفونت های دستگاه ادراری و کنترل مثانه می تواند برای شما راه گشا باشد:

روزانه حداقل 8 لیوان آب بنوشید. مصرف بیشتر آب و ادرار مکرر ، باکتری های موجود در مثانه را کمتر خواهد کرد.

در صورت امکان یک برنامه زمانی، برای دفع ادرار در نظر بگیرید. به طور مرتب به دستشویی بروید حتی زمانی که احساس پر بودن مثانه را ندارید.

در هر مرتبه، از تخلیه تمامی ادرار موجود درون مثانه اطمینان حاصل کنید.

روده خود را نیز مورد بررسی قرار دهید. روده پر می تواند به مثانه فشار وارد کرده و تخلیه کامل را دشوار سازد. پس از دفع مدفوع، یک بار دیگر برای دفع ادرار تلاش کنید تا مثانه کاملا خالی شود.

عمل تمیز کردن را همیشه از جلو به عقب انجام دهید تا باکتری ها را از ورودی مجاری ادرار و مهبل دور نگه دارید. برخی از پزشکان ممکن است آنتی بیوتیکهایی با دوز پایین را به عنوان روش پیشگیری کننده عفونت تجویز نمایند. با پزشک خود در این مورد مشورت کنید.

همسر شما نیز می تواند به شما کمک کند. از او بخواهید پیش از شروع رابطه جنسی، آلت تناسلی، دستان، دهان و سایر بخش های بدن را برای به حداقل رساندن احتمال عفونت وارده به مجاری ادراری ، به طور کامل بشوید.

برچسب‌ها

تا حالا۰ تا نظر داشتیم!

محسن باقری خطیبانی
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
تجدید کد امنیتی
آموزش جنسی و زناشویی